Boekingen in coronatijd – UPDATE

Heel langzaam begint het erop te lijken dat het coronavirus minder greep krijgt op de samenleving en komen er dit voorjaar en deze zomer weer meer mogelijkheden voor feestjes thuis en evenementen. Ik verheug me erop om al die lachende lachende gezichten weer te zien tijdens mijn optredens!

Ik krijg regelmatig mailtjes en telefoontjes met de vraag of ik weer kan komen optreden en hoe dat dan nu gaat. In dit bericht wil ik die vragen zo veel mogelijk beantwoorden. Heb je een specifieke vraag waarop je hier geen antwoord vind? Neem persoonlijk contact met me op.

  1. Ja! Je kunt Clown Tallie boeken voor optredens!
  2. Ik houd me aan de algemene richtlijnen van het RIVM, maar verwacht dat ook van de organisatie van het feest of evenement waar ik kom optreden.
  3. Voor volwassenen geldt graag 1,5 afstand houden, kinderen tot 12 jaar mogen gerust wat dichterbij komen. Zorg dus voor voldoende ruimte waar ik kan optreden, niet midden in de loop ook al vind ik dat normaal heel gezellig.
  4. Ik blaas mijn ballonnen NIET met de mond op, daar heb ik een hele mooie pomp voor. Veel gemakkelijker en wel zo hygiënisch.
  5. Ik neem goede hygiène in acht, was mijn handen vooraf en zal ze tussendoor regelmatig ontsmetten.
  6. Als het feest niet door kan gaan wegens wijzigingen in de coronarichtlijnen of door besmettingen ga ik niet moeilijk doen en mogen jullie annuleren. Doe dat zo lang mogelijk van te voren, wel zo prettig voor iedereen.
  7. Mocht ik coronaklachten hebben of één van mijn naasten waarmee ik in contact ben geweest, dan zal ik mij zo vroeg mogelijk afmelden en proberen vervanging te regelen. Ik heb een groot netwerk aan collega-artiesten, maar kan het vinden van een vervanger helaas niet 100% garanderen.

Ik hoop hiermee vragen zo veel mogelijk beantwoord te hebben. Mocht dat niet zo zijn neem contact op door een mailtje te sturen naar info@clowntallie.nl of te bellen met 06 222 00 152.

Wil je me boeken voor een feest of evenement? Dat kan! Neem snel contact op, want gelukkig begint mijn agenda zich weer te vullen met leuke opdrachten.

Terug naar het overzicht
Open chat
1
🎈Heb je een vraag?
Hey hallo 👋 Wil je weten of ik beschikbaar ben of heb je een andere vraag? Stuur me een berichtje via WhatsApp voor het snelste antwoord.