Ballonnenclown evenementen

Tijdens grote en kleine feesten en evenementen staat Ballonnenclown Tallie paraat met haar enorme tas vol met duizenden ballonnen in allerlei kleuren en soorten. Ze verrast de kinderen met mooie balloncreaties. Vergeet de worst-hondjes en de simpele zwaarden maar! Tallie maakt de meest te gekke figuren zoals u ze nog niet eerder heeft gezien; Van vissen aan een hengel, konijnen en Disney figuren tot vlinders, dolfijnen en jetpacks. Iedereen, jong én oud zal versteld staan!

Clown Tallie heeft jarenlange ervaring als ballonentertainer op markten, festivals, in winkelcentra en op kermissen. Ze zorgt voor een opvallende spraakmakende show waarbij het publiek interactief betrokken wordt. De vrolijke verschijning van Clown Tallie zorgt dat ieder evenement een extra feestelijk tintje krijgt.

Het is ook mogelijk om het grime-team van Clown Tallie te boeken. Het is een ervaren team van 3 meiden die de mooiste, kleurrijke schminkcreaties op de gezichten van de kinderen toveren. Afgestemd op het aantal kinderen kunnen 1 of meerdere schminksters ingezet worden.

Reserveer

Op de markt...

is het altijd extra gezellig als Ballonnenclown Tallie er staat met haar ballonnenkraampje. De aap in de palmboom is er altijd grote favoriet van de kids én de groenteman.

Reserveer

Tijdens het buurtfeest...

maakt Ballonnenclown Tallie de meest te gekke creaties en zijn alle papa’s jaloers als er weer zo’n cool jetpack voorbij komt. Jetpacks zijn favoriet bij stoere jongens én Clown Tallie zelf.

Reserveer

Op de kermis...

is Ballonenclown Talllie een graag geziene gast. Ze zorgt voor extra sfeer met haar kleurrijke ballonfiguren en tovert bij jong en oud een lach op het gezicht.

Reserveer