Halloween Ballonnenheks

Ballonnen in alle kleuren van de regenboog, lichtgevende balloncreaties, spinnenwebben en spektakel! Dat krijg je als de Ballonnenheks komt optreden tijdens een Halloween event. Geen doorsnee ballonfiguren maar alles op maat gemaakt in Halloween thema. Spectaculaire haarbanden met lichtgevende monsters of armbanden met spinnen. Het lijkt wel toverkunst! Uiteraard houdt de vriendelijke heks er rekening mee dat het niet te eng is voor kleine kinderen. Juist de kindvriendelijke Halloween evenementen krijgen extra kleur met de ballonnenfantasie van de Ballonnenheks. Maar ook voor de griezeligste feesten en tochten is de Ballonnenheks niet bang. Bezoekers zullen worden verrast met de gekste, bloederigste of lichtgevende ballonfiguren. Met bijna 15 jaar ervaring als professioneel ballonartiest weet zij een spraakmakende ballonnenshow neer te zetten, succes gegarandeerd!

Halloween voor Kids!

De vriendelijke Ballonnenheks is met haar te gekke balloncreaties in Halloween thema de perfecte aanvulling op ieder Halloween evenement dat ook een jonge doelgroep aan wil spreken. Met haar speciale Halloween ballonnen menukaart kan iedereen zijn favoriete ballonfiguur kiezen of zich laten verrassen met één van de super speciale lichtgevende balloncreaties.

Boek nu

Ballonnenact voor griezeltochten

Bij griezel- en spokentochten staat de Ballonnenheks met haar griezelige ballonnenkraampje klaar om het publiek te entertainen. Terwijl groepen wachten om te vertrekken of terug komen van hun griezeltocht verrast ze met lichtgevende balloncreaties, kruipen er levensechte spinnen door ballonnen of maakt ze er juist een glitterfeest van, afgestemd op de doelgroep van het evenement.

Tarieven

Halloweenfeest ballonnenact

Ook voor uw Halloweenfeest boekt u de Ballonnenheks als ballonnenartiest. Ze zorgt voor sfeer en spektakel met haar spectaculaire draagbare balloncreaties. Door ledverlichting te verwerken in balloncreaties die gedragen kunnen worden als haarband, hoed of armband zorgt ze voor een  wow-effect.

Boek nu