Ballonnenclown

Ballonnenclown Tallie is te boeken voor allerlei feesten en evenementen voor jong en oud. Vanuit het centraal in Limburg liggende Roermond treed ze op door de hele provincie en daarbuiten. Hieronder een kort overzicht van de mogelijkheden.

Kinderfeestjes

Speciaal voor kinderfeestjes tot 10 kinderen heeft Clown Tallie een feestelijk programma samengesteld. Boordevol ballonnen, glittertattoos en kleurrijk geschminkte gezichten. Clown Tallie heeft voor kinderfeestjes een programma’s vanaf 1,5 uur. Heeft jouw kinderfeestje een specifiek thema? Laat het weten bij boeking.

Lees verder

Evenementen

Tijdens feesten en evenementen staat Ballonnenclown Tallie paraat met haar enorme tas vol met duizenden ballonnen in alle kleuren. Ze verrast de kinderen met mooie balloncreaties. Vergeet de worst-hondjes en de simpele zwaarden maar! Tallie maakt de meest te gekke figuren zoals u ze nog niet eerder heeft gezien!

Lees verder

Familiefeesten

Hebben jullie een verjaardag, communiefeest, babyborrel of familiedag? Clown Tallie zorgt met haar ballonkunsten voor de kers op de taart! Ook is het mogelijk om te kiezen voor een uitgebreid programma met glittertattoos, schminken of een workshop ballonvouwen.

Lees verder

Halloween

Als de Ballonnenheks verschijnt met haar haar tas vol magische balloncreaties is het pas echt Halloween. Speciaal voor Halloweenavonden, griezelfeesten en spokentochten maakt ze lichtgevende, sprookjesachtige en griezelig mooie balloncreaties voor jong en oud.

Lees verder

Bruiloften

Maak de mooiste dag van jullie leven ook een dag om nooit te vergeten voor de kinderen. Clown Tallie zorgt ervoor dat tijdens jullie huwelijksfeest ook de kinderen zich super amuseren.

Lees verder

Voor jong én oud

Ballonnen zijn voor alle leeftijden en voor iedereen! Niet alleen kinderen, maar ook ouderen zijn onder de indruk van Clown Tallie’s ballonkunsten. Daarom is een optreden van Ballonnenclown Tallie bij uitstek geschikt voor jubileumfeesten, zomerfeesten, open dagen en Kerstevenementen in bejaardencentra en verzorgingshuizen.

Lees verder

Sinterklaas

Clown Tallie is groot fan van Sinterklaas en komt dan ook graag naar jullie sinterklaasfeest! Met haar Pietenmuts op haar krullebol hoort ze er helemaal bij. Voor, tijdens of na het bezoek van Sint en Piet maakt ze er een groot ballonnenfeest van. Vraag ook naar de mogelijkheden voor Clown Tallie’s Sinterklaasshow.

Lees verder

Ballonnenpiet

Het is natuurlijk super tof om Sinterklaas uit te nodigen bij jullie vereniging, sportclub of op het werk. Maar wat is er nu leuker als opwarmertje voor dat de Sint zijn entree maakt, om een verdwaalde Piet met een tas vol ballonnen binnen te zien komen?

Lees verder