Ballonnenclown

Ballonnenclown Tallie is te boeken voor allerlei feesten en evenementen voor jong en oud. Vanuit het centraal in Limburg liggende Roermond reist ze door de hele provincie en daarbuiten. Hieronder een kort overzicht van de mogelijkheden.

Kinderfeestjes

Speciaal voor kinderfeestjes tot 10 kinderen heeft Clown Tallie een feestelijk programma samengesteld. Boordevol ballonnen, glittertattoos en kleurrijk geschminkte gezichten. Clown Tallie heeft voor kinderfeestjes een programma van 1 uur, 1,5 uur en 2 uur. Heeft jouw kinderfeestje een specifiek thema? Laat het weten bij boeking. Dan zorgt Clown Tallie dat ze helemaal voorbereid op het feestje aankomt.

Lees verder

Evenementen

Tijdens grote en kleine feesten en evenementen staat Ballonnenclown Tallie paraat met haar enorme tas vol met duizenden ballonnen in allerlei kleuren en soorten. Ze verrast de kinderen met mooie balloncreaties. Vergeet de worst-hondjes en de simpele zwaarden maar! Tallie maakt de meest te gekke figuren zoals u ze nog niet eerder heeft gezien; Van vissen aan een hengel, konijnen en Disney figuren tot vlinders, dolfijnen en jetpacks. Iedereen, jong én oud zullen versteld staan!

Clown Tallie heeft jarenlange ervaring als ballonentertainer op markten, buurtfeesten, festivals, in winkelcentra en op kermissen. Ze zorgt voor een opvallende spraakmakende show waarbij het publiek interactief betrokken wordt. De vrolijke verschijning van Clown Tallie zorgt dat ieder evenement een extra feestelijk tintje krijgt.

Het is ook mogelijk om het grime-team van Clown Tallie te boeken. Het is een ervaren team van 3 meiden die de mooiste, kleurrijke schminkcreaties op de gezichten van de kinderen toveren. Afgestemd op het aantal kinderen kunnen 1 of meerdere schminksters ingezet worden.

Lees verder

Familiefeesten

Hebben jullie een verjaardag, communiefeest, babyborrel of familiedag? Clown Tallie zorg met haar ballonkunsten voor de kers op de taart! Ook is het mogelijk om te kiezen voor een uitgebreid programma met glittertattoos, schminken of een workshop ballonvouwen.

Lees verder

Bruiloften

Maak de mooiste dag van jullie leven ook een dag om nooit te vergeten voor de kinderen. Clown Tallie zorgt ervoor dat tijdens jullie huwelijksfeest dat ook de kids zich super amuseren.

Lees verder

Voor jong én oud

Ballonnen zijn voor alle leeftijden en voor iedereen! Niet alleen kinderen, maar ook ouderen zijn onder de indruk van Clown Tallie’s ballonkunsten. Daarom is een optreden van Clown Tallie bij uitstek geschikt voor jubileumfeesten, zomerfeesten, open dagen en Kerstevenementen in bejaardencentra en verzorgingshuizen.

Clown Tallie heeft ook ruime ervaring met optredens in centra voor begeleid wonen en activiteitencentra voor verstandelijk gehandicapten. Met volle teugen wordt er genoten van de kleurrijke ballonfiguren die Ballonnenclown Tallie maakt.

Lees verder

Sinterklaas

Clown Tallie is groot fan van Sinterklaas en komt dan ook graag naar jullie sinterklaasfeest! Met haar Pietenmuts op haar krullebol hoort zet er helemaal bij. Voor, tijdens of na het bezoek van Sint en Piet maakt ze er een groot ballonnenfeest van.

Lees verder

Ballonnenpiet

Het is natuurlijk super tof om Sinterklaas uit te nodigen bij jullie vereniging, sportclub of op het werk. Maar wat is er nu leuker als opwarmertje voor dat de Sint zijn entree maakt, om een verdwaalde Piet met een tas vol ballonnen binnen te zien komen? “Hey waar is Sinterklaas? Hij zou toch hier komen vandaag?” Ballonnenpiet heeft meteen de aandacht van alle kids te pakken. Het volgende uur, tot de Sint en zijn Pieten komen zet ze de boel op stelten met haar ballonnen.

Het is ook leuk, zeker als er een grote groep kinderen is, om Ballonnenpiet gelijktijdig met de Sint te laten komen. Zo is het wachten tot je bij Sinterklaas mag komen om die mooie kleurplaat af te geven en een cadeautje te halen véél leuker!

Nog op zoek naar entertainment voor na het bezoek van Sinterklaas? Ook daar kan Ballonnenpiet voor zorgen. Uiteraard is ze weer eens veel te laat! Net op het moment dat de Sint en zijn Pieten op het punt staan te vertrekken komt ze binnenvallen. “Gaan we alweer? Het is nu net zo gezellig! Ik blijf nog even hier. Jullie ook kinderen?” Terwijl elkaars cadeautjes bewonderd worden, de mondjes volgestopt met pepernoten en er nog een dansje wordt gedaan maakt Ballonnenpiet voor alle kinderen nog een mooi ballonfiguur.

Lees verder