Workshops ballonvouwen

Basisworkshop ballonvouwen

Heb jij altijd al willen leren ballonvouwen? Dat kan ik je nu leren tijdens een groepsworkshop ballonvouwen.
Tijdens deze 3 uur durende workshop leer je de basisbeginselen van het ballonvouwen en zelfs een aantal figuren die uit meerdere ballonnen bestaan.

Schrijf je nu in voor de volgende datum:
Er zijn op dit moment geen datums gepland, neem contact op als je met een groep van 4 personen of meer wil deelnemen.

Prijs €37,50 per persoon inclusief:
• gebruik van professionele modelleerballonnen, pomp, sharpie markers en ballon cutter
• 1 consumptie en wat lekkers

Ballonnenbox starterset
Het is mogelijk om bij de workshop Clown Tallie’s Ballonnenbox aan te schaffen.
Hier zitten alle materialen in die je nodig hebt om thuis aan de slag te gaan met de figuren uit de workshop.

Speciale prijs bij workshop: €29,50 (normaal €32,50)

Bekijk hier de video van de Ballonnenbox starterset.

Bestel de box meteen bij je inschrijving mee of tijdens de workshop.
Tijdens de workshop zijn een beperkt aantal boxen beschikbaar om meteen mee te nemen, hij kan wel altijd later opgehaald/geleverd worden.

Locatie
Roermond

 

Neem contact op

Workshops voor groepen

Op zoek naar een leuke én originele activiteit voor teambuilding, bedrijfsfeesten, kinderfeestjes, de jaarlijkse familiedag of een vrijgezellenfeest? Doe een workshop ballonvouwen! Niets is te gek in deze 2 of 3 uur durende workshop voor zowel kinderen (vanaf 8 jaar) als volwassenen. Leer de basistechnieken van het ballonvouwen en verbaas jezelf over hoe snel je een aantal basisfiguren als een hondje, een bloem en lieveheersbeestje kunt maken.

Op het eind van de workshop sluiten we af met een competitie, wie maakt de meest te gekke ballonhoed?
Alles is geoorloofd in deze eindstrijd en ervaar hoe creatief je bent! Je leert tijdens deze workshop voldoende basistechnieken om ook thuis verder aan de slag te kunnen en tijdens een feestje vrienden en familie te verbazen met je balloncreaties.

De workshops kunnen worden gegeven bij Café-Zaal Aad Remunj in Roermond waar we een ruime zaal tot onze beschikking hebben. Koffie, thee en wat lekkers zijn inbegrepen. Optioneel kan een broodje, hapjes of een uitgebreid lunch- of diner buffet voor u verzorgd worden. De workshop kan uiteraard ook bij u thuis of op een andere locatie naar keuze gegeven worden.

De workshops ballonvouwen worden in overleg samengesteld. Het maximum aantal deelnemers is ongeveer 20 personen. Clown Tallie levert de benodigde materialen als ballonnen, pompjes en stiften.

Vraag meer informatie aan

Tallie's Ballonlessen

Om het oefenen thuis nog makkelijker te maken zijn nu Tallie’s ballonlessen te vinden op YouTube. Hier kun je de uitleg voor alle figuren die we in de workshop hebben geleerd nog eens stap voor stap terug kijken.

Bekijk meer tutorials