Familiefeesten

Verjaardag, communiefeest, babyborrel of familiedag? Clown Tallie zorg met haar ballonkunsten voor de kers op de taart! Ook is het mogelijk om te kiezen voor een uitgebreid programma met glittertattoos, schminken of een workshop ballonvouwen.

Ballonnenclown

In Clown Tallie’s tas boordevol modelleerballonnen zitten ontelbare dieren en andere figuren verstopt. Met hulp van de kinderen tovert ze de meest uiteenlopende ballonfiguren tevoorschijn. Tijdens haar ballonnenshow maakt Clown Tallie een mooi ballonfiguur voor ieder kind. Is er een jarige of communiekant? Die wordt uiteraard nog extra in het zonnetje gezet met een speciaal, groot ballonfiguur. Op het eind van de show is er vast nog wel tijd voor een ballonnenspelletje of een miniworkshop waarbij ieder kind zelf een ballonhondje leert maken.

Boek nu

Glittertattoos

Clown Tallie kan niet alleen de mooiste figuren maken van ballonnen maar is ook een getalteerd tattoo artist. Een glittertattoo artist! Met potjes vol talloze kleuren glitter en een breed scala aan sjablonen tovert ze de mooiste glittertatoos op de handen en armen van de kinderen.

Glittertattoos zijn super tof voor meisjes én jongens. Door de grote variatie aan sjablonen, van superhelden tot prinsessen en dieren is er een glittertattoo voor iedereen. Het leuke van glittertattoos is dat de kids hier nog een week lang plezier van kunnen hebben.

Glittertattoos zijn een leuke aanvulling op Clown Tallie’s ballonnenshow. Informeer naar de mogelijkheden voor jullie feest.

Tarieven

Schminken

Is een ballonnenshow nog niet genoeg feest? Schminken is iets waar ieder kind happy van wordt en Clown Tallie ook! Ze heeft een koffer vol kleurrijke schmink en penselen waarmee ze iedereen binnen no-time omtovert tot een mooie princes, stoere superheld of gevaarlijke leeuw.

Zijn er veel kinderen? Dan heeft Clown Tallie haar handen waarschijnlijk wel vol aan het maken van mooie balloncreaties, maar geen nood! Het is ook mogelijk om het grime-team van Clown Tallie te boeken. Het is een ervaren team van 3 meiden die de mooiste, kleurrijke schminkcreaties op de gezichten van de kinderen toveren. Afgestemd op het aantal kinderen kunnen 1 of meerdere schminksters ingezet worden.

Vraag Clown Tallie naar de mogelijkheden voor jullie feest.

Boek nu