Bruiloften

Maak de mooiste dag van jullie leven ook een dag om nooit te vergeten voor de kinderen. Clown Tallie zorgt ervoor dat tijdens jullie huwelijksfeest dat ook de kids zich super amuseren. Naast haar entertainmentprogrmma voor kinderen, kan Tallie ook het avondentertainment voor de volwassenen verzorgen.

Voor de kids

Clown Tallie’s ballonnentas zit boordevol liefde, hartjes in alle soorten en maten, glitters en kleurrijke lampjes. Speciaal voor jullie bruiloft maakt Clown Tallie de mooiste creaties om de kinderen een leuke tijd te bezorgen tijdens jullie huwelijksfeest. Het is ook mogelijk om voor een compleet programma met glittertattoos en schminken boeken. Laat Clown Tallie weten wat jullie wensen zijn voor een feestelijk aanbod op maat.

 

Reserveer

Niet alleen voor de kids

Zijn ballonnen alleen voor kinderen? Absoluut niet! Huur Clown Tallie in voor jullie trouwfeest en ze maakt de mooiste balloncreaties voor alle gasten. Met diamanten ringen, stijlvolle armbanden, en andere balloncreaties waar gewoonweg alle monden van open vallen worden jullie gasten op luchtige wijze geëntertaind. Tijdens receptie of het feest, wat jullie willen. Neem contact op met Clown Tallie om de mogelijkheden te bespreken. Zo is het bijvoorbeeld ook een optie om niet Clown Tallie, maar Tallie Twist te boeken. Als Tallie Twist komt Chantal niet als clown maar als feestelijk geklede ballonartieste.

Reserveer