Sinterklaas en Ballonnenpiet

Ook dit jaar komt Ballonnenpiet weer mee naar Nederland, samen met haar tas boordevol kleurrijke ballonnen. Ze heeft er weer super veel zin in om alle nieuwe creaties die ze op de Pietenschool heeft geleerd aan de Nederlandse kinderen te laten zien. Ballonnenpiet, maar ook Clown Tallie kunt u boeken voor de sinterklaasviering van uw bedrijf, kinderdagverblijf, basisschool of vereniging. Ook tijdens diverse Sinterklaasintochten verzorgt Ballonnenpiet al jaren ballonentertainment.

Ballonnenpiet op school of BSO

Voor basisscholen en naschoolse opvang heeft Ballonnenpiet iets speciaals in petto. Net als op de pietenschool leren de kinderen zelf ballonfiguurjtes maken. Als Ballonnenpiet binnenkomt blijkt al snel dat ze er zelf helemaal niets van kan, of toch wel? Nadat ze haar kunsten vertoond heeft worden er super veel ballonnen tevoorschijn getoverd waarmee de kinderen zelf een hondje leren maken. De kinderen krijgen na afloop als beloning niet zomaar een pietendiploma, maar een echt ballonpietendiploma.  Dit programma is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Het kan ingezet worden op klassikaal niveau of met meerdere groepen samen. Bij de naschoolse opvang kan het programma gecombineerd worden met ballonvouwen voor de kleintjes op het kinderdagverblijf. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

Ballonnenpiet op jullie Sinterklaasfeest

Het is natuurlijk super tof om Sinterklaas uit te nodigen bij jullie vereniging, sportclub of op het werk. Maar wat is er nu leuker als opwarmertje voor dat de Sint zijn entree maakt, om een verdwaalde Piet met een tas vol ballonnen binnen te zien komen? “Hey waar is Sinterklaas? Hij zou toch hier komen vandaag?” Ballonnenpiet heeft meteen de aandacht van alle kids te pakken. Het volgende uur, tot de Sint en zijn Pieten komen zet ze de boel op stelten met haar ballonnen.

Het is ook leuk, zeker als er een grote groep kinderen is, om Ballonnenpiet gelijktijdig met de Sint te laten komen. Zo is het wachten tot je bij Sinterklaas mag komen om die mooie kleurplaat af te geven en een cadeautje te halen véél leuker!

Nog op zoek naar entertainment voor na het bezoek van Sinterklaas? Ook daar kan Ballonnenpiet voor zorgen. Uiteraard is ze weer eens veel te laat! Net op het moment dat de Sint en zijn Pieten op het punt staan te vertrekken komt ze binnenvallen. “Gaan we alweer? Het is nu net zo gezellig! Ik blijf nog even hier. Jullie ook kinderen?” Terwijl elkaars cadeautjes bewonderd worden, de monden volgestopt met pepernoten en er nog een dansje wordt gedaan maakt Ballonnenpiet voor alle kinderen nog een mooi ballonfiguur.

Boek nu

Ballonnenpiet entertainment

De etalages zijn weer versierd met cadeautjes, chocoladeletters en pepernoten. De sfeer is gezellig en iedereen verheugt zich weer op een gezellige pakjesavond met de hele familie. Hoe leuk is het dan om Ballonnenpiet tegen te komen als je door de winkelstraten struint? Ze verrast jong en oud met de leukste ballonfiguren en zorgt voor heel wat bekijks. Trek extra publiek naar jullie winkelstraat, markt, shoppingcenter of bedrijf door Ballonnenpiet in te huren voor een paar uurtjes entertainment. Succes gegarandeerd!

Boek nu

Sinterklaasshow Clown Tallie

Clown Tallie is groot fan van Sinterklaas en komt dan ook graag naar jullie Sinterklaasfeest! Met haar Pietenmuts op haar krullebol hoort ze er helemaal bij. Voor, tijdens of na het bezoek van Sint en Piet maakt ze er een groot ballonnenfeest van.

Wat is er nu leuker dan wachten tot de Sint en zijn Pieten arriveren terwijl Clown Tallie mooie ballonfiguren in Sinterklaasthema maakt voor de kinderen. Mijters, ballonnenpietjes haarbanden, en natuurlijk Ozosnel, Clown Tallie heeft ze allemaal in haar tas. Er worden natuurlijk Sinterklaasliedjes gezongen en als Sinterklaas arriveert zorgt Clown Tallie voor een warm welkom.

Het is ook mogelijk om Clown Tallie’s Interacteive Sinterklaasshow te boeken voor uw feest. Ze neemt de kinderen mee op avontuur in een show vol grapjes en ballonnenmagie. In 1, 2, 3 leert ze de kinderen hoe ze zelf een balloncreatie maken en kunnen ze Sinterklaas trots laten zien wat ze zojuist alweer geleerd hebben. Er worden uiteraard Sinterklaasliedjes gezongen en aan het einde van de show zorgt Clown Tallie voor de introductie van Sint en zijn Pieten.

Neem contact op met Clown Tallie om te bespreken wat het beste past bij jullie Sinterklaasfeest. Na jaren ervaring kan zij jullie van goed advies voorzien.

Boek nu