Ballonartiest

Bent u op zoek naar een ballonartiest, maar past een clown niet helemaal in het plaatje? Boek dan Ballonartiest Tallie Twist. Als ballonartiest is Tallie nog breder inzetbaar tijdens feesten en evenementen. In haar kleurrijke regenboog outfit of sixties look treedt ze het hele jaar door op en ook speciaal voor Halloween en Kerst heeft ze een mooi passend kostuum.

Evenementen

Tijdens evenementen staat Ballonartiest Tallie Twist paraat met haar koffer vol met duizenden ballonnen in alle kleuren van de regenboog. Ze verrast de kinderen met de mooiste balloncreaties. Vergeet de worst-hondjes en de simpele zwaarden maar! Tallie maakt de meest te gekke figuren zoals uw publiek ze nog niet eerder heeft gezien!

Boek nu

Familiefeesten

Heeft u een communiefeest, familiedag, babyborrel of verjaardagsfeest? Ballonartiest Tallie Twist zorgt met haar ballonkunsten voor de kers op de taart! Ook is het mogelijk om te kiezen voor een uitgebreid programma met glittertattoos, schminken of een workshop ballonvouwen.

Boek nu

Bruiloften

Maak de mooiste dag van jullie leven ook een dag om nooit te vergeten voor de kinderen. Ballonartiest Tallie Twist zorgt ervoor dat tijdens jullie huwelijksfeest ook de kinderen zich super amuseren.

Boek nu

Bedrijfsfeesten

Organiseren jullie een open dag, familiedag of ander bedrijfsfeest? Ballonartiest Tallie Twist zorgt voor ballonentertainment op maat. Ze laat jong en oud versteld staan met haar balloncreaties en zorgt dat de kinderen zich vermaken tijdens uw event. Het is mogelijk om het programma uit te breiden met bijvoorbeeld, schminken, glittertattoos en een workshop ballonvouwen.

Boek nu

Kinderfeestjes

Speciaal voor kinderfeestjes heeft Ballonartiest Tallie Twist een feestelijk programma samengesteld. Boordevol ballonnenfiguren, glittertattoos en kleurrijk geschminkte gezichten. Tallie heeft voor kinderfeestjes een programma’s vanaf 1,5 uur. Heeft uw kinderfeestje een specifiek thema? Laat het weten bij boeking.

Boek nu

Halloween

Als de Ballonnenheks verschijnt met haar haar tas vol magische balloncreaties is het pas echt Halloween. Speciaal voor Halloweenavonden, griezelfeesten en spokentochten maakt ze lichtgevende, sprookjesachtige en griezelig mooie balloncreaties voor jong en oud.

Lees meer

Ballonnenpiet

Het is natuurlijk super tof om Sinterklaas uit te nodigen bij jullie bedrijf, basisschool, kinderdagverblijf of BSO. Maar wat is er nu leuker als opwarmertje voor dat de Sint zijn entree maakt, om een verdwaalde Piet met een tas vol ballonnen binnen te zien komen? Of wat dacht u van een ballonpieten training waarbij de kids worden opgeleid tot echte ballonpietjes.

Lees meer

Kerst entertainment

Tijdens de decembermaand trekt Tallie Twist alles uit de kast om de feestelijkste balloncreaties te maken. Lampjes, glitter en echte sneeuw, niets is te gek. Of u nu op zoek bent naar een publiekstrekker tijdens koopzondag, of entertainment tijdens uw kerstborrel of kerstviering, Ballonartiest Tallie zorgt voor die extra feestelijke touch.

contact