Workshop ballonvouwen

Workshop ballonvouwen - ballonnenclown

Op zoek naar een leuke én originele activiteit voor teambuilding, bedrijfsfeesten, kinderfeestjes, de jaarlijkse familiedag of een vrijgezellenfeest? Doe een workshop ballonvouwen! Niets is te gek in deze 2 of 3 uur durende workshop voor zowel kinderen (vanaf 8 jaar) als volwassenen. Leer de basistechnieken van het ballonvouwen en verbaas jezelf over hoe snel je een aantal basisfiguren als een hondje, een bloem en lieveheersbeestje kunt maken.

Op het eind van de workshop sluiten we af met een competitie, wie maakt de meest te gekke ballonhoed? Workshop ballonvouwen - ballonnenclownAlles is geoorloofd in deze eindstrijd en ervaar hoe creatief je bent! Je leert tijdens deze workshop voldoende basistechnieken om ook thuis verder aan de slag te kunnen en tijdens een feestje vrienden en familie te verbazen met je balloncreaties. Om het oefenen thuis nog makkelijker te maken zijn nu Tallie’s ballonlessen te vinden op YouTube. Hier kun je de uitleg voor alle figuren die we in de workshop hebben geleerd nog eens stap voor stap terug kijken.

De workshops kunnen worden gegeven bij Café-Zaal Aad Remunj in Roermond waar we een ruime zaal tot onze beschikking hebben. Koffie, thee en wat lekkers zijn inbegrepen. Optioneel kan een broodje, hapjes of een uitgebreid lunch- of diner buffet voor u verzorgd worden. De workshop kan uiteraard ook bij u thuis of op een andere locatie naar keuze gegeven worden.

De workshops ballonvouwen worden in overleg samengesteld. Het maximum aantal deelnemers is ongeveer 15 personen. Clown Tallie levert de benodigde materialen als ballonnen, pompjes en stiften.

Bekijk hier nog meer foto’s van de workshop ballonvouwen.

Voor vragen en prijzen neem contact met haar op.

Workshop ballonvouwen - ballonnenclownWorkshop ballonvouwen - ballonnenclownWorkshop ballonvouwen - ballonnenclown