Voorjaarskriebels!

We hebben al mogen genieten van de eerste zonnestralen en de zomervakantie lonkt. Tijd voor leuke feestjes in de buitenlucht dus! Afgelopen Koningsdag begon het al met groot feest in Neer. Daar werd voor de eerste keer het KVW Kingsdag Festival georganiseerd door Kindervakantiewerk Neer. De buien die af en toe voorbij kwamen mochten de pret niet bederven en het was gezellig druk. Behalve super toffe springkussens en echte nagelstyliste waar je je nagels kon laten lakken was ook mijn vriendinnetje Ingrid van de Sókkertantes Schmink aanwezig en kwam o.a. niemand minder dan Monique Smit zingen.

De komende weken staan er nog veel meer leuke feestjes op de planning. Zaterdag 11 mei is er bijvoorbeeld de open dag bij Daelzicht in Heel en met Pinksteren kun je me 1ste Pinksterdag vinden bij winkelcentrum De Heeg in Maastricht en 2dePinksterdag bij Tuincentrum Schmitz in Vlodrop.

Open dag Daelzicht – Rectror Driessenstraat 2 in Heel – zaterdag 11 mei van 13.30 tot 16.30 uur

Winkelcentrum De Heeg – Roserije in Maastricht – zondag 9 juni van 14.00 tot 16.00 uur

Tuincentrum Schmitz – Herkenbosscherweg 2 in Vlodrop – maandag 10 juni van 11.00 tot 16.00 uur

Terug naar het overzicht
Open chat
1
🎈Heb je een vraag?
Hey hallo 👋 Wil je weten of ik beschikbaar ben of heb je een andere vraag? Stuur me een berichtje via WhatsApp voor het snelste antwoord.