Vastelaovestied!

Het is weer vastelaovestied, dus… ballonnetied! Kleine Senna groeit als kool en carnaval zit er weer aan te komen dus het is weer tijd voor leuke optredens van Clown Tallie. Kindermiddagen, feestjes van jeugdprinsen en natuurlijk de Grote Remunjse Vastelaovesoptocht staan weer op het programma.

De laatste trends worden er nog eens op nageslagen, want in de kidswereld veranderen trends continu, van een tijdje geleden Frozen, Minions en Pokémon zijn de trends van nu eenhoorns, flamingo’s en lama’s. O ja, en regenboogkleuren zijn helemaal in. Aangezien de regenboogballon nog niet is uitgevonden heeft Clown Tallie  iets anders tofs gevonden: Regenboogglitter en regenbooglampjes om de ballonnen mee te versieren. Eén ding is zeker, bling bling én regenboogkleuren staan garant voor héél veel blije kindergezichten en dat is precies waar we het voor doen.

Tot snel op een of ander vastelaovesfeestje of misschien wel tijdens de grote optocht in Roermond op carnavalsmaandag.

De Kienjermiddaag van de Kaketoes is trouwens op zaterdag 23 februari in Gemeinsjapshoes ’t Sjoolpaad in Roermond. Klik hier voor meer informatie en waar kaartjes te koop zijn.

Terug naar het overzicht
Open chat
1
🎈Heb je een vraag?
Hey hallo 👋 Wil je weten of ik beschikbaar ben of heb je een andere vraag? Stuur me een berichtje via WhatsApp voor het snelste antwoord.