Tijd voor zomerfeestjes!

De zomervakantie is in volle gang, tijd voor zomerse ballonnenfeestjes! De afgelopen weekenden hebben in het teken gestaan van allerlei leuke evenementen en er staan er nog een aantal op de planning.

Zomeravondmarkt Tegelen

In Tegelen begon de zomervakantie al op donderdag 22 juli. De zomermarkt zorgde voor een gezellige sfeer in de winkelstraat en nadat de school uit was en de vakantie begonnen werd het heerlijk druk bij mijn ballonnenkraampje. Het was zo fijn om na lange tijd al die vrolijke kindergezichten weer te zien terwijl ik ballonnen omtoverde in lievelingsdieren en hartjes.

Met de bakfiets in Roermond

Het eerste weekend van de vakantie mocht ik met mijn bakfiets vol ballonnen in het centrum van Roermond staan, want daar werd gevierd dat het zomervakantie is. Met mijn spiksplinternieuw bestickerde bakfiets heb ik op de pleinen van de Roermondse binnenstad de mooiste ballonfiguren gemaakt voor het winkelend publiek. Ook Circus Luiten en Kornuijten was er om de boel op stelten te zetten met hun circusshow en workshop. Kijk op www.weareroermond.com voor meer informatie over het evenementenprogramma in de Roermondse binnenstad.

Steinerbos is jarig!

Behalve zomervakantie was er nog meer reden voor feest. Belevenispark Steinerbos bestaat dit jaar namelijk 75 jaar en dat werd een heel weekend lang gevierd met Clown Tallie’s ballonnenfeest. Genietend van de kinderen die klauterend het bos en de speeltoestellen verkenden heb ik de leukste ballonfiguren mogen maken. Ook in de nieuwe binnenspeeltuin was het super gezellig en gingen de dino’s en olifanten zelfs mee van de hoge glijbaan. Aanstaande zondag 8 augustus sta ik weer met mijn ballonnenkraampje in Steinerbos. Ook de rest van de zomervakantie zijn er nog allerlei activiteiten in Steinerbos ter ere van de 75ste verjaardag van het park. Kijk op www.steinerbos.nl voor meer informatie.

Circus in Panningen

Gelukkig mocht dit jaar één van mijn favoriete feestjes van het jaar weer door gaan: Cirque du Kepèl! In Panningen staan op de maandagen van de zomervakantie de kinderen in het middelpunt. Iedere maandag worden leuke activiteiten georganiseerd waaronder twee keer het circus gethematiseerde Cirque du Kepèl. Clown Tallie en Circus Luijten en Kornuiten mogen er ook dit jaar weer een klein circus van maken. Afgelopen maandag was het weer ouderwets gezellig op de markt in Panningen en 16 augustus ben ik er weer. Ik heb er nu al zin in! Kijk op www.thuisinpanningen.nl voor het hele zomerprogramma.

Boekingen

Wil jij Clown Tallie nog boeken voor een feest of evenement deze zomer of in het najaar? Wees er dan snel bij. Mijn agenda loopt namelijk snel vol met heel veel leuke ballonnenfeestjes. Snel checken of jouw datum nog beschikbaar is? Stuur een berichtje via het contactformulier of de WhatsApp button.

Agenda

zondag 8-8 van 12.00 – 17.00 uur – Steinerbos Belevenispark in Stein – Stadhouderslaan
maandag 16-8 van 13.00 – 17.00 uur – Cirque du Kepèl in Panningen – Markt
zondag 5-9 van 17.00 – 18.30 uur – Kermis in Neer – Kerkplein

Terug naar het overzicht
Open chat
1
🎈Heb je een vraag?
Hey hallo 👋 Wil je weten of ik beschikbaar ben of heb je een andere vraag? Stuur me een berichtje via WhatsApp voor het snelste antwoord.