Nummer 1 in de optocht!

Na uren voorbereiding mocht ik eindelijk meelopen in de carnavalsoptocht en niet zo maar, nee, in mijn eerste helemaal zelf ontworpen ballonnenkostuum! Oh wat was dat een feest! Het was mooi weer, druk in de straten en iedereen klapte volop als we in zicht kwamen. ‘Jullie zijn de mooiste tot nu toe!’ hoorde ik zelfs iemand roepen. Nou, ik kan je zeggen daar krijg je het wel warm van, voor zo ver zo’n ballonnenkostuum nog niet warm genoeg is.

Na afloop van de optocht was het het tijd om naar de Oranjerie te gaan voor de prijsuitreiking. Hier ging het feest verder. Nu de uil de optocht zonder kleerscheuren overleefd had was het tijd om ook anderen te laten ervaren hoe het is om rond te springen in een pak van ballonnen. Jong en oud heeft een rondje gedanst en gesprongen.

Alsof we niet al een fantastische dag hadden wonnen we ook nog de eerste prijs voor einzelgangers en de Thijs Bingen wisselbeker!

Terug naar het overzicht
Open chat
1
🎈Heb je een vraag?
Hey hallo 👋 Wil je weten of ik beschikbaar ben of heb je een andere vraag? Stuur me een berichtje via WhatsApp voor het snelste antwoord.