Nieuwe workshop ballonvouwen

Jaaaaaaaaa vanaf nu kun jij jouw plekje reserveren voor de basis workshop ballonvouwen! 🎈

Onder andere naar aanleiding van het TV-programma Blow Up krijg ik de laatste tijd weer veel aanvragen voor workshops. Voor individuele opleidingen heb ik helaas geen tijd in mijn drukke agenda, maar ik heb wel twee gaatjes weten te vinden om groepsworkshops te geven. Hiervoor kun je je individueel inschrijven.

Tijdens de workshop leer je een aantal basistechnieken en gaan we aan de slag met het maken van diverse ballonfiguren. De meest populaire line-work figuren komen voorbij. We maken uiteraard het basis hondje, een stoer zwaard, de altijd populaire hartjesstaf, een bloem op stengel en als armband, een olifant en ga zo maar door. Met dit pakket aan ballonfiguurtjes heb je een goede basis om verder mee aan de slag te gaan. Van alle figuren uit de workshops zijn online video’s beschikbaar zodat je ze thuis nog een keer kunt oefenen.

De workshops worden gegeven op vrijdag 19 augustus en zaterdag 24 september van 19.30 tot 22.30 uur bij Café-Zaal Aad Remunj in Roermond.

Geef je dus nu op want VOL = VOL

Zie ik je tijdens één van de workshops? 😍

Meer informatie en inschrijven

Terug naar het overzicht
Open chat
1
🎈Heb je een vraag?
Hey hallo 👋 Wil je weten of ik beschikbaar ben of heb je een andere vraag? Stuur me een berichtje via WhatsApp voor het snelste antwoord.