Even geen feestjes, wel ballonnen!

Het is niet anders, door het coronavirus zijn er even geen feestjes waar ik op mag komen treden. Uiteraard mis ik het optreden enorm, maar belangrijker is nu dat we gezond blijven met z’n allen en misschien kan ik daar toch een beetje aan bijdragen. Ik heb namelijk ooit geleerd dat lachen heel gezond is! En laten ballonnen nu mijn perfecte middel blijken om een lach op het gezicht van mensen te toveren.

Daarom ben ik begonnen met een ballonen bezorgservice! Tijdens Pasen heb ik tientallen kinderen blij mogen maken met leuke paashaas candy cups en voor moederdag heb ik de mooiste boeketten gemaakt. Maar mijn favoriet zijn toch wel de reuzegrote cijfers, helemaal gemaakt van ballonnen in het favoriete thema van de jarige.

Wil je ook een ballonnencadeau bestellen? Dan kun je het beste even een kijkje nemen in mijn ballonnenwinkeltje op Facebook en me via die weg ook een berichtje sturen. Mailen naar info@clowntallie.nl kan natuurlijk ook.

Mocht je ondanks de overname van de wereld door Corona toch alvast een feestje willen plannen voor deze zomer of het najaar? Zo lang het feest of evenement coronaproof georganiseerd is kom ik graag optreden. Uiteraard worden alle voorschriften van het RIVM ook door mij als artiest in acht genomen. Meer daarover binnenkort.

Terug naar het overzicht
Open chat
1
🎈Heb je een vraag?
Hey hallo 👋 Wil je weten of ik beschikbaar ben of heb je een andere vraag? Stuur me een berichtje via WhatsApp voor het snelste antwoord.