Halloween met Tallie Twist

Ballonnen in alle kleuren van de regenboog, lichtgevende balloncreaties, spinnenwebben en spektakel! Dat krijg je als Tallie Twist als ballonartiest komt optreden tijdens een Halloween event. Geen doorsnee ballonfiguren maar alles op maat gemaakt in Halloween thema. Spectaculaire haarbanden met lichtgevende monsters of armbanden met spinnen. Het lijkt wel toverkunst! Uiteraard houdt Tallie Twist er rekening mee dat het niet te eng is voor kleine kinderen. Juist de kindvriendelijke Halloween evenementen krijgen extra kleur met de ballonnenfantasie van Tallie. Maar ook voor de griezeligste feesten en tochten is Tallie Twist niet bang. Bezoekers zullen worden verrast met de gekste, bloederigste of lichtgevende ballonfiguren. Met bijna 10 jaar ervaring als professioneel ballonartiest weet zij een spraakmakende ballonnenshow neer te zetten, succes gegarandeerd!

Halloween voor Kids!

Tallie Twist is met haar te gekke balloncreaties in Halloween thema de perfecte aanvulling op ieder Halloween evenement dat ook een jonge doelgroep aan wil spreken. Met haar speciale Halloween ballonnen menukaart kan iedereen zijn favoriete ballonfiguur kiezen of zich laten verrassen met één van de super speciale balloncreaties.

Boek nu

Ballonnenact voor griezeltochten

Bij griezel- en spokentochten staat Tallie Twist met haar griezelige ballonnenkraampje klaar om het publiek te entertainen. Terwijl groepen wachten om te vertrekken of terug komen van hun griezeltocht verrast ze met lichtgevende balloncreaties, kruipen er levensechte spinnen door ballonnen of maakt ze er juist een glitterfeest van, afgestemd op de doelgroep van het evenement.

Tarieven

Wie is Tallie Twist?

Tallie Twist is misschien een nieuwe naam, maar zeker geen onbekende in ballonnenland. Sinds 2010 treed Chantal Hensen door heel Limburg op als Ballonnenclown Tallie. Na meer dan 12 jaar staat Clown Tallie garant voor succes met creatieve en vernieuwende ballonfiguren en is het tijd voor een nieuwe act erbij, Tallie Twist!

Lees meer

Halloween party ballonnenact

Ook voor uw Halloweenfeest boekt u Tallie Twist als ballonnenact. Ze zorgt voor sfeer en spektakel met haar spectaculaire draagbare balloncreaties. Door ledverlichting te verwerken in balloncreaties die gedragen kunnen worden als haarband, hoed of armband zorgt ze voor een  wow-effect.

Boek nu