Ballonnenpiet

Ook dit jaar komt Ballonnenpiet weer mee naar Nederland, samen met haar tas boordevol kleurrijke ballonnen. Ze heeft er weer super veel zin in om alle nieuwe creaties die ze op de Pietenschool heeft geleerd aan de Nederlandse kinderen te laten zien. Zoals ieder jaar logeert ze weer in Roermond bij haar vriendinnetje Clown Tallie. Dat wordt dus dolle pret!

Ballonnenpiet op jullie Sinterklaasfeest

Ballonnenpiet LimburgHet is natuurlijk super tof om Sinterklaas uit te nodigen bij jullie vereniging, sportclub of op het werk. Maar wat is er nu leuker als opwarmertje voor dat de Sint zijn entree maakt, om een verdwaalde Piet met een tas vol ballonnen binnen te zien komen? “Hey waar is Sinterklaas? Hij zou toch hier komen vandaag?” Ballonnenpiet heeft meteen de aandacht van alle kids te pakken. Het volgende uur, tot de Sint en zijn Pieten komen zet ze de boel op stelten met haar ballonnen.

Het is ook leuk, zeker als er een grote groep kinderen is, om Ballonnenpiet gelijktijdig met de Sint te laten komen. Zo is het wachten tot je bij Sinterklaas mag komen om die mooie kleurplaat af te geven en een cadeautje te halen véél leuker!

Nog op zoek naar entertainment voor na het bezoek van Sinterklaas? Ook daar kan Ballonnenpiet voor zorgen. Uiteraard is ze weer eens veel te laat! Net op het moment dat de Sint en zijn Pieten op het punt staan te vertrekken komt ze binnenvallen. “Gaan we alweer? Het is nu net zo gezellig! Ik blijf nog even hier. Jullie ook kinderen?” Terwijl elkaars cadeautjes bewonderd worden, de mondjes volgestopt met pepernoten en er nog een dansje wordt gedaan maakt Ballonnenpiet voor alle kinderen nog een mooi ballonfiguur.

Neem contact op met Clown Tallie voor meer informatie, beschikbaarheid en prijzen.

Ballonnenpiet straatentertainment

De etalages zijn weer versierd met cadeautjes, chocoladeletters en pepernoten. De sfeer is gezellig en iedereen verheugt zich weer op een gezellige pakjesavond met de hele familie. Hoe leuk is het dan om Ballonnenpiet tegen te komen als je door de winkelstraten struint? Ze verrast jong en oud met de leukste ballonfiguren en zorgt voor heel wat bekijks. Trek extra publiek naar jullie winkelstraat, markt, shoppingcenter of bedrijf door Ballonnenpiet in te huren voor een paar uurtjes entertainment. Succes gegarandeerd!

Neem contact op met Clown Tallie voor meer informatie, beschikbaarheid en prijzen.

Clown Tallie is ook dol op Sinterklaas!

Ballonnenclown met PietenmutsClown Tallie is groot fan van Sinterklaas en komt dan ook graag naar jullie sinterklaasfeest! Met haar Pietenmuts op haar krullebol hoort zet er helemaal bij. Voor, tijdens of na het bezoek van Sint en Piet maakt ze er een groot ballonnenfeest van.