Ballonnenclown

Ballonnenclown Tallie is te boeken voor allerlei feesten en evenementen voor jong en oud. Vanuit het centraal in Limburg liggende Roermond reist ze door de hele provincie en daarbuiten. Hieronder een kort overzicht van wat allemaal mogelijk is.

Ballonnenclown voor kinderfeestjes en familiefeesten

Jetpack en duikpak ballonBallonnenclown Tallie vindt het geweldig leuk om op alle soorten feestjes te komen; kinderfeestjes, verjaardagen, communiefeesten, babyborrels, en ga zo maar door. Clown Tallie maakt er een nog groter feest van dan het al is. Bij een kinderfeestje wordt natuurlijk wordt eerst het feestvarken in het zonnetje gezet met een grote ballonnen-feestmuts. Uiteraard krijgt de feestvierder ook nog een cadeautje, want wat is nu een feest zonder cadeau?! Ballonnenclown Tallie maakt voor alle kinderen de meest te gekke ballonfiguren. Vraag maar raak, ze maakt het allemaal, vlinders, olifanten, dolfijnen, een stoere motor of de kleine zeemeermin, noem maar op, het kan niet gek genoeg. Misschien is er ook nog wel tijd om een mini ballonnenworkshop te doen met de kids. Ze leren van Ballonnenclown Tallie hoe ze zelf een hondje maken van ballonnen en dan snel naar papa en mama om de creatie te showen!

Vind je alleen ballonnen nog niet genoeg feest? Ballonnenclown Tallie kan ook de kids ook schminken en stoere glitter tattoos zetten. Afhankelijk van de tijd en het aantal kinderen kan ieder optreden zonder meerkosten hiermee worden uitgebreid. Vraag ook eens naar de mogelijkheid voor een ballonvouw workshop.

Contact

Tarieven

Feest 5 jaar Clown Tallie - Speeltuin KitskensbergBallonnenclown voor evenementen

Tijdens grote en kleine feesten en evenementen staat Ballonnenclown Tallie paraat met haar enorme tas vol met duizenden ballonnen in allerlei kleuren en soorten.  Ze verrast de kinderen met verrassende balloncreaties. Vergeet de worst-hondjes en de simpele zwaarden maar. Tallie maakt de meest te gekke figuren zoals u ze nog niet eerder heeft gezien; Van vissen aan een hengel, konijnen en Disney figuren tot vlinders, dolfijnen en jetpacks. Al uw gasten, jong én oud zullen versteld staan!

Het is ook mogelijk om het grime-team van Clown Tallie te boeken. Het is een ervaren team van 3 meiden die de mooiste, kleurrijke schminkcreaties op de gezichten van de kinderen toveren. Afgestemd op het aantal kinderen kunnen 1 of meerdere schminksters ingezet worden.

Contact

Tarieven